Penafian

Semua artikel atau kandungan yang disediakan dalam blog ini hanya untuk tujuan maklumat sahaja. Kebanyakan kandungan dalam blog ini datang dari pelbagai sumber dan anda menggunakan apa jua maklumat di dalam blog ini adalah atas risiko anda sendiri. Semua imej dalam blog ini datang dari sumber-sumber lain dan tidak dimiliki oleh kami kecuali dinyatakan.

Jika anda memiliki artikel,imej dan tidak mahu ia akan dipaparkan dalam blog ini, sila hubungi kami dan kami akan mengeluarkan nya dengan segera.Pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang tuntutan, kehilangan keuntungan, kerosakan, perbelanjaan dan kecederaan yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang terkandung di dalam laman web ini.Pemilik tidak membuat sebarang jaminan bahawa laman blog ini akan memenuhi keperluan anda dan kandungan di blog ini tidak akan terganggu, selamat atau bebas ralat.

Pemilik juga tidak membuat sebarang jaminan bahawa hasil yang boleh diperolehi dari penggunaan sebarang maklumat di dalam laman blog ini adalah tepat atau boleh dipercayai.Pemilik blog ini mempunyai hak mutlak untuk menghapuskan atau mengubah sebarang komen dalam blog ini tanpa sebarang notis.

Hubungi :zamarul03[at]yahoo.com
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

Artikel Terkini

Receive Updates Via Facebook
×